Citiraj:
Autor Nikky
Pa kako misliš da će raditi ako si makao drajver ?
Ista stvar i za taj sw za dijagnostiku ...
Napiši podatke šta fale:
- W7 x86 ili x64 ?
- ovdje prepiši Hardware ID kartice
Po uvodnoj slici piše da se radi o Atheros AR9485WB-EG pa probaj instalirati ovaj drajver:
https://www.atheros.cz/atheros-wirel...et=61&system=5
instalira se na stari / klasični način kroz Device Manager.
Utvrdi jeli WZC ili posebna app upravlja karticom i "pretraži" WiFi mreže ...
|
Windows 7, x86.
HW ID je valjda ovaj:
Citiraj:
PCI\VEN_168C&DEV_0032&SUBSYS_4105144D&REV_01
PCI\VEN_168C&DEV_0032&SUBSYS_4105144D
PCI\VEN_168C&DEV_0032&CC_028000
PCI\VEN_168C&DEV_0032&CC_0280
|
Ugasio sam lap maloprije, ovo je c/p iz dokumenta sa stolnog računala u kojem bi trebali biti točni ovi podatci. Provjerim ujutro pa ispravim ako je krivo.
Deinstalirao sam adapter, restartao laptop i pustio da Windowsi instaliraju potrebne drivere. Ispali su neka 10.0.0.255 ili sl. verzija. Nakon toga sam pustio update drivera na noviju verziju iz tvog linka. Svejedno ništa. Išao sam sve preko Device Managera, ali prešao na Samsung SW kad ovo nije išlo. Međutim, ni Samsung ne pomaže. Probao sam maknuti sve drivere koji su bili instalirani pa se vratio na neku 9.0.0.47 verziju koju su Windowsi imali, ili tu negdje. Nadogradio sam na 10.0.0.297 i svejedno ništa.
Kako da utvrdim WZC? Ne vide se apsolutno nikakve wireless mreže. Kada kliknem na mrežni simbol u taskbaru (prekrižen) pojavi se ovo na
Slika 2. Sad kad je na kabelu se prikaže naziv mreže koju imam, ali ne hvata nikakve bežične. Kao da je deaktiviran, a u Network and Sharing stoji da je aktivan (Slika 2). Ako probam konfigurirati mrežu, ili javi da je naišao na problem (ne piše kakav) ili otvori popup dolje lijevo.