Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.11.2014., 20:29   #8180
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Znaci na t6 radi? Nevjerovatno. To su mi sami petovi klali bez da bacim sentry, t6 je oslabljen do boli tako da uopce nije mjerilo nicega. Mogao si to usporedit sa normal levelom tezine.

Glede skilova za DH i easy mode, nije ni wizz nesto strasno kompliciran, bacis 3 buffa na startu Grifta, i dalje je samo black hole + apoc + meteor ako su eliti, a na normalne samos etas i bacas apoc.

Probaj grift 35-40+ solo, pa mi reci kad te oneshota sta te pogodi van ekrana il teleporter sta krivo radis. Kako radis dmg ako moras bjezat da te ne oneshota horda?

Sad sam igrao GR41 sa templarom i unitiem....mozes mislit kako je zavrsavalo. Ako bjezis, tvoji sentry ne rade nikakav dmg vrijedan spomena, ako stanes na mjestu da opalis koji rafal, sta god te udre gotovo je.
Frozena na podu tone kao i uvijek, jailer me oneshota sa 15m tougha + unity...standardno. Mobovi imaju tone HPa kao i uvijek a 30 sec cooldown na ress se nakupi vrlo brzo. Barem na GR bossu mozes odma da ressas bez cooldowna.

Oni debili sa chargeom ne prestaju chargeat, wing demoni il whatever, zaboravih ime, anarhi isto,oni sta spamaju meteora sa neba su ubitacni.

A TT gloves koje smo farmali ko ludi, sad si mozemo zabit u guzicu, jer sentry puca spendere brzinom kojom ti pucas, znaci 40-50% za speed na petove il gole sentrye je vise-manje beskorisno jer je to onaj dmg od par miliona po hitu, a na mobove od 300-400m+ je sasvim nebitno.

Poigram se fire buildom sa cinderom, cold mi se ne cini bas nesto sada. DH ima burst dmg al za sustainat to treba krider

P.S. - ako DH ima 3-4 sentrya na podu, i opali EA u elitea koji je na rubu ekrana i onda vidi reflex dmg, prekasno je. Oneshotam se se redovito.
Ljudi se vjerovatno sjecaju koliko je ekipa pizdila oko pylona u Griftu i da je to make or breake sistem. E pa blizzard je odgovorio u svojoj najboljoj maniri.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 19.11.2014. u 21:29.
BladeRy je offline   Reply With Quote