Evo i mog osvrta malo, ima dosta dobrih stvari, svijet je velik, questova posvuda, stalno imas nesto za raditi, zna biti overwhelming ponekad i izgleda predivno.
Na moju zalost, opet su zasrali motku jer stvarno ima dobar dio toga sto ne valja, kontrole su jednom rjecju uzasne. Mislim, ako je fakin igra za pc, kog vraga ja ne mogu kliknuti na tlo di zelim da mi lik ide. Zasto moram konstantno drzat tipku misa da lik napada? Ok, moze se iz tactic viewa podesiti da lupeta, ali nije to to, da ne pricam da targetiranje misom zaboravi, ako os nesto drugo, tabaj.

Znas da nesto ne valja kada je s kontrolerom ugodnije igrat...
Questanje, ima zanimljivih, ali ima toliko fakin filera da je to nevjerovatno. Kao da igram Wow s novom grafikom, odi tamo i krkni 10 zvijeri, donesi 4 pelta itd. Idiotarije maznute s mmorpg-ova.
Lika koji je radio cutscene treba u krvavice pretvoriti, mislim, koji kreten locka fps na 30fps i onda jos locka cijelu scenu na 16:9 ratio tako da ako nemas rezu, pisi kuci propalo, osim ako ne volis ogromne crne crte po strani. Igra normalno radi na 21:9 rezi, 3440*1440 sa svime dignuto do maxa i izgleda stvarno predivno i totalno te ubaci u ugođaj, ali cutscene jednostavno ubijaju apsolutno sve u pojam. Da ne pričam o tome da likovi u njima izgledaju kao da su rendani u starom enginu, lice betonsko, usne se micu i hodaju s dvije metle u dupetu.
Inventorij... Ako mislite da je skyrim imao lose sredjeno, nemojte ni pokusavat ovo igrat. Konzolitis na kvadrat. Koliko tesko moze biti napraviti hex grid sa drag and drop nacinom baratanja kad vec mis postoji. Znam ja da ljudi vole konzole, ali forsirati konzola pizdarije na pc stvarno nije u redu.