Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 19.11.2014., 16:51   #8172
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
DH su ionako većinom plačipi**e...

Obožavam idiote koji nakelje Zei pa plaču da im stavim voodoo bliže, tj dalje od moba, ili pak u trialu serendaju da se spustim na "50 yards" itd.
Onda kad krepaju plaču što su krepali
Neznam zašto ali čini mi neizmjerno zadovoljstvo pustiti elitu neka spama affixe kad me netko tako prca u mozak.

DH mi je ionako bio dosadan lik za igrati.
Zanimljiv u početku ali kako je netko već rekao; možeš ga doslovno igrati jednom rukom.
Trčkaraš okolo, spamaš sentrije, makneš se dok ne napucaju sve i tako u nedogled.
Ima li DH uopće koji drugi koristan set osim Maraudera? Ima li smisla igrati bilo što osim navedenog seta. Igra li itko nešto drugo osim DH u zadnjih par mjeseci?
Bilo je i vrijeme da malo promjene stvari. Možda ne ide na bolje ali promjena je dobrodošla.

Što se tiče GR:
Ideja za time penalty na revive at corpse je oke, pogotovo u ogromnim mapama; ideja da maknu checkpointe je notorna glupost.

Što se tiče affixa, od "X" težine GR te ionako većina toga oneshota stoga nema potrebe buffati dalje.
Nakon tog nekog "X" levela affixe ne treba dizati dalje nego samo health i damage monstera pa ti sad završi na vrijeme.

Također se nadam da će rješiti problem densityja jer ovo kako je sada je debilana.
Prve 4 mape jedva napuniš progres bar do pola i onda na petoj mapi imaš po 2-3 elite mob-a odjednom i toliko trasha da je nemoguće obuhvatiti sve u range koji ima Horrify na WD-u.
Naravno uvijek imaš i onog jednog archera/constructa/shamana negdje izvan ekrana koji te lagano jebe u mozak, a nemožeš napraviti ništa dok se ekran malo ne počisti.