Koristi li itko Sync funkciju za FF ?
Nakon dosta premišljanja jer nigdje nisam našao kako bi se to trebalo "unsyncati", danas isprobah navedenu funkciju (na kompu na poslu).
Nakon što mi je relativno uspješno prebacio sve bookmarke i passworde te djelomičnu povijest, a skin je postao neki blurani crni, htio sam to sve vratiti nazad kako je bilo. I mislio sam da se to postiže jednostavnim diskonektom sa Synca, međutim na kraju sam morao brisati Firefox (zajedno sa korisničkim profilom) te reinstalirati da bi se sve vratilo na originalnu verziju :/
Postoji li neka fora za unsync, tj. vraćanje svega u stanje prije sinkroniziranja ?
Također, imam već duže vremena problem sa gledanjem flash filmova na FF, naime tijekom videa se u nepredviđenim trenucima dogodi stuttering na djelić sekunde, odnosno slika stane ali zvuk ide, te mi u jako puno slučajeva pokvari doživljaj gledanja videa. Dok je na kromu recimo sve ok.
Ali gledao sam da puno ljudi ima ovakvih problema i da je stvar do Adobea i njihovih beskrajnih patchiranja flasha. inače, FF vrtim na windows 8.1 x64