View Single Post
Staro 18.11.2014., 18:41   #1598
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Imam dilemu između bon bona i vipa znači uzeo bi na bonove oboje, u bonbonu sam planirao kombinirat uzeo bi sad 50min sms mi ovaj mjesec recimo netrebaju i možda eventualno 120Mb podatkovnog, a u 12om bi maknuo skroz podatkovni i stavio 150 sms poruka pošto su blagdani itd. pa je tradicionalno slat te sms-ove te bi ih kasnije maknuo opet jer ih jako rijetko koristim obično su tu pozivi samo il whatsapp, skype. Dok kod vipa sam planirao uzet zakon tarifu e sad znači tu dobivam 1500min poziva i 1500mb prometa znači 50kn svaki mjesec plus recimo 27 što mi je 100 poziva, do tog će mi mislim ta uspostava trajat dva mjeseca možda i tri mjeseca jer neću tolko poziva napravit i šta mi je dobro je to da se prebacuju minute i megabajti nepotrošeni u sljedeći mjesec. Moja dilema je ta šta je u vipu minuta mjerna jedinica dok kod bonbona mi je sekunda, a obično moji kratki pozivi traju oko 30-40 sekundi i onda mi je banana nakupi dosta toga šta je otišlo u dim od sekundi pa kad se zbroji u minute itd. također bon bon nema uspostavu poziva dok vip ima tih 27lipa. Pa ne znam da li mi netko može dat kakvu preporuku šta mi je bolje uzet. Znači ne pričam puno stoga bi na vipu nakupio brdo i minuta i megabajta, mobilni bi mi bio recimo skoro stalno upaljen sync mejlova, whatsapp, skype, fb, twitter i ostale stvari, dok na bonbonu bi morao isplanirat ako ću taj mjesec negdje ić di će mi trebat mobilni bi si uzeo recimo 800Mb koje isto neću potrošit uz sve ovo i možda malo surfanja tako da će isto izgurat taj mjesec pa onda recimo stavim na 120Mb il maknem skroz to je isto plus šta mogu micat i stavljat svaki mjesec kako me volja kod bon bona.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 18.11.2014. u 18:48.
Thermaltake je offline   Reply With Quote