Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 18.11.2014., 18:11   #8152
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Divno, nismo ni sumnali da ce usrat motku sa novim nerfovima.

Anyway, za DH. To sta si naveo su 2 prstena i njihovi bonusi. Ono sta buni ljude je:
  • ItemPassive_Unique_Ring_717_x1 - Sentries cast your Hatred spender when you do and deal 100% increased damage.
    • This is the Marauder 6P bonus.
Ovaj dole dio za M6 bonus. Sad jel to u kombinaciji sa ringom da ti sentry radi 100% dmga AKO ti pucas svoje spendere, il da ce pucat spendere ako ti pucas. Jeb ga, to se iz ovoga ne vidi. A prica se i da Marauder gubi i petove. Lol, znaci ako ne pucas ne radis dmg, a ako stojis na mjestu sve te oneshota jer nema petova da dignu aggro.... odnio me vrag ako to nisu bas fino zamislili. Kad kazem fino, mislim da su toliko prokleto retardirani da ne da je nerf itema il seta, nerfali su i set i skilove i mehaniku.

Sentry : Cost changed to 20 Hatred (down from 30) / Now gives a charge every 8 seconds and can have up to 2 charges stored at a time.

Znaci sa 6s na 8s i jos imas charges koji mi nisu ni najmanje jasni. Sad bacis sentrya i bacis sljedeceg kad se cooldown makne, il ako imas charges gdje bacis sentrya i onda sljedeceg kad se opet napuni. Ima smisla ko bunda od nerca u podne u pustinji. I ako Bombardier daje jos 2 sentrya, jel onda max charges 4?

Ako ovo sa spenderima bude kad ti pucas, samo ce jedan build bit aktivan, a to je najgori DH build. Lightning + Krider, igra ce bit epilepticni slide show gdje se ama bas nista na ekranu ne vidi od 2.1 miliona light.orbova. Jer po trosku resourcea za DH sve drugo kosta puno i previse.
SS build su unistili jer je sad CD 3 sec umjesto 2, toliko i o tome.

A za wizza, nerf hydre do jaja A nije da se bas pretjerano koriste. Cim se kompletira firebird postaju vise manje beskorisne. A Serpent Sparker je postao dodatno smece sa hydra nerfom.
Stvarno, jel oni igraju ovo uopce? Ovo je totalni debilizam na kvadrat.

Uglavnom, kad sam vidio monk nerf, znao sam da ce usrat sve jos i vise.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 18.11.2014. u 18:30.
BladeRy je offline   Reply With Quote