View Single Post
Staro 17.11.2014., 16:52   #81
Futura IT
Premium
Moj komp

Futura IT's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Kad sam vidio reklamu za dotičnu trgovinu ispod dobivene konfiguracije pao mi mrak na oči.
Makni bilo kakve reklamerske linkove, pogotovo ako od njih nemaš nikakve financijske koristi, a ako imaš, tim gore za cijeli projekt.
Vuci cijene sa nabave kao i što sad radiš, ispiši popis komponenti i to je to, dalje je na kupcu gdje će šta kupiti, ako hoće nek kupi i u inozemstvu.
Ostavi se te promidžbe, pogotovo za ove likove iz future koji se guraju i promoviraju gdje god stignu.
Pozdrav, u futuri ste vec kupovali kad vam od nje pada mrak na oci? Imate li kakvih losih iskustava sa nama kada znate nase poslovanje?

Sto se tice assemblia, tko god narucuje iz inozemstva, njemu assemblio nije niti potreban. Oni koji ne znaju slagati racunala, ce koristiti njihov algoritam. U ovome projektu smo vidjeli veliki potencijal te smo se sa dečkima našli i porazgovarali o svemu. Ukoliko se ne varam bili smo prva trgovina koja ima se javila. Drugima nitko ne brani da sa njima napravi suradnju kako bi svaki kupac imao čim više izbora.
Futura IT je offline