Citiraj:
Autor red_bull
zeni riknuo cubot gt 99. izdrzao skoro 2 godine.
sad ona bi malo bolji telefon. ja joj preporucujem iuni u2 ali predebeli joj je. pokazao joj f1 samo je okrenula glavu. ruzan joj je. od odrona joj jos pokazao elephone p6 taj pak ima katastrofalnu kameru. sad bi htjela umi zero pa makar morala cekati da napokon izade. sto da radim? da ga uzmem? htjela bi uglasti dizajn mobitela. neke preporuke? znam znam ali o zeni je rijec 
|
Nije taj Umi Zero tako loš, posebno sad kad su najavili pad cijene na 199$(početnih 299$ se najavljivalo to bi već bilo previše), ako se ženi sviđa tko si ti da se protiviš?

Što se mogućih loših strana tiče bilo je govora da je kamera znatno lošija od onog što reklamiraju pa pričekaj da izađe neki suvisli rivju. Baš lijepo dizajniranih mobitela koji nisu odron klasa nema na bacanje, osim ako si spreman iskeširati malo više. Možda baci oko i na ZTE Nubiu Z5S, mojoj curi se taj sviđa pa možda žene dijele ukus, a i netko od forumaša je već iznio pozitivne dojmove za taj mobitel. Cijena je oko 200-220 USD, solidan hardver u igri.