View Single Post
Staro 17.11.2014., 15:15   #2043
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor dinox Pregled postova
Moze neko pojasniti ovo?

Pitanje: I get fully whiteish picture when i click photo using flash light. . anyone pls suggest me how to correct it

Odgovor: You are required to remove the transparent camera lens cover before using the camera.

Ne znam na sta misli pod lens cover, da li originalnu foliju koja dodje uz mobitel ili ima kakav transparentni poklopac na samoj kameri? Ne smijem dirati lecu da je ne ogrebem pokusavajuci pronaci ima li kakav poklopac.

Evo slike straznje kamere. Ne kontam gdje tu poklopac....

Mobitel je T2 ultra dual.
Nisam 100% siguran za taj model, ali znam za primjerice svoj G2. Naime radi se o tankom sloju zastitne folije, koja uz samu zastitu lece sluzi i za otklanjanje sun-flarea i jos nekih artefakata koji se javljaju pri odredjenjim uvjetima slikanja... Mozes je skinuti sa nekim sredstvom za pranje stakla i krpicom (po mogucnosti ona sa micro-fibres), laganim trljanjem... Samo pripazi da sredstvo nije agresivno.. Kao sto rekoh, znam da to neki mobiteli imaju na safirnom staklu koji stiti lecu kamere, ali nisam 100% siguran za tvoj mob. Potrazi na netu, vjerojatno postoje neke informacije...