Citiraj:
Autor Omerta
Imam jedno pitanje ili problem pa vas molim da ovo pročitate:
Odkad sam stavio novi Windows radi stavljanja SSD-a imam problem sa Wireless konekcijom na Router (Siemens sx763).
Spojen sam USB Wireless adapterom preko PC-a na router i tako već dvije godine, brzine su bile maksimalne i sve je ok bilo. No zadnje vrijeme mi je brzina oko 0.5-2 Mbps.
|
E ovako, moze biti vrlo cudno ali SSD tj. SATA prikljuci i USB prikljuci da se kolju a evo zato tako mislim...
Ugradio sam SSD i dosao do ovakvog problema:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1566
Danas iako sam mislio da je problem rjesen opet !! se dogodilo usporavanje i isti lag s time da mi je sad to full cudno bilo....
Kako imam bezicni mis palo mi na pamet da me mis ne hebe i reko idem ga prebaciti u prednji FRONT usb na kucistu i sad sve radi savrseno
Vrnem resiver od misa na bilo koji USB 2.0 ulaz od odostraga opet problemi... Znaci USB 3.0 i FRONT USB radi ko grom sve, iza 4 kom 2.0 banana...
Probaj premjestati wifi adapter na druge usb ulaze i testiraj, lako je moguce da SATA gdje je SSD i neki usb-i djele iste resurse !
Mislim logika... moj problem sa wifi misom ( iako sam mislio da HDD jebe ), tvoj sa wifi adapterom a obojca ugradili SSD

Nema sta drugo bit !