View Single Post
Staro 16.11.2014., 16:17   #4376
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor toni_montana Pregled postova
Pozdrav,
unatrag 6-7 mj sam imao od B.neta 3d paket, te naravno prošireni paket televizije, te radi njihovih unutarnjih samoodluka, odlučio sam promijeniti providera i uzeo optiku, te takodjer prosireni paket.

Moj TV je Samsung LCD novije generacije i koristio sam ga i na B.net i sad na Amis, te moram osporiti kolegu Thermaltake-a i reci da je slika na Amis IPTV 3x bolja nego na B.net tada.

Sad je prošlo 6-7 mj, pa nemogu govoriti za sadašnju situaciju. ovo što se kod OP-a pojavljuje, to se meni dešavalo dok mi je televizor automatski postavio kako će komunicirati sa Amis uređajem, a kad sam manualno prebacio postavke, slika je postala kristalno jasna. Thermaltake, probaj malo pročačkati po postavkama TV-a, mislim da ili imas problem ili sa HDMI kabelom ili sa samim TV-om.
Nemam problema sa tv-om niti sa hdmi kablom jer mi je na oba televizora isto isti risiver iste postavke, isprobao sam već sve opcije i nemože se tu ništa napravit kao šta sam već rekao. Kod njih je ista takva slika u amisu u Banima i nije kristalno čista već sa noise-om i neoštra je i takav signal svima šalju tako da kod tebe nemože bit drukčija nego kod njih tamo.

Kao šta je kolega viper reko slika je takva kakva je, ja osobno da sam znao nikad nebi uzimao njihov IPTV.

Čini mi se da je najbolja solucija uzet neki dobar tanjur i dobar risiver recimo dreambox spojit ga da skida ključeve i skoro svi kanali su u HD i gledaš super sliku.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 16.11.2014. u 16:22.
Thermaltake je offline   Reply With Quote