ISTA STVAR se meni desila u Ve-milu...
Samo za monitor...
Evo i da odgovorim na pitanje:
Da. Pokreneš wizard, connection over null-modem na oba ,uključiš na jednom host na drugom client (mislim da se ne zove client ali nekeko slično sigurno jest).
Nisam isprobavao sa XP/98 - samo 98/95 i 98/98 OS-ovima a i to je bilo davno, davno....
Plan ti je dobar ALI:
a) prijenos je spor
b) a kako ti to u biti misliš instalirat?
Jedini način koji opisuješ je da prvo prebaciš fajlove kroz NEKI os (čak i TCPIP za DOS bi mogao funkcionirat ali to trebaš dobro kužit pa recimo da ćeš za to pokrenut njemačku 98icu), prebacit cab fajlove 98ice u neki folder, prebacit komandu deltree.com (ili bijaše to .exe?) sa CD-a 98ice pod tools->Oldmsdos na butabilni floppy, butat komp sa floppija, utpikat "deltree c:\windows /s /e", otić van s dečkima (il curom ili još bolje sa ekipom), kad se vratiš lap je već završio brisanje foldera, napišeš "detree c:\progra~1 /s /e", sad odeš na kavu jer te boli glava od sinoćnjeg ruženja, vratiš se, odeš u folder gdje si spremio cabs 98ice, pokreneš setup.exe a dalje valjda znaš i sam...
Bolja opcija za istu stvar je da kupis adapter za PCMCI diskove (košta oko 25 kuna u chipoteci, mada neki stariji modeli laptopa su imali IDE diskove u sebi pa ni to nećeš morat), priključiš ga na IDE konektor u svom desktop računalu, jednostavno sve isparticioniraš u 2 particije (druga ce ti imati cab fajlove - veličina oko 200tinjak MB koliko se sjećam), napraviš boot floppy, prebaciš cabove na drugu particiji, pokreneš boot sa flopija i samo pokreneš setup da drugog diska.
a za reinstalaciju će ti samo još trebati da prebaciš deltree na D particiju i to je to...
Znači ono što želiš postić te košta puno vremena i 25 kuna...
Sretno
P.S.
Ne odgovaram da daljnja pitanja u vezi ove teme