View Single Post
Staro 15.11.2014., 16:49   #4099
brisani
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Citiraj:
Autor help_android Pregled postova
Može mala pomoć?
Naime, imam Samsung S3 (nije rootan) koji se ugasio nakon što se baterija ispraznila i više ga ne mogu upaliti. Normalno se puni na punjaču, no nakon što ga upalim na zaslonu je vidljiv samo Samsung logo i blinka plava led lampica. U tom stanju se zamrzne i dalje ne ide. Guglajući malo po stranim forumima naišla sam na nekoliko mogućih rješenja. Jedan od njih je bio upaliti recovery mode i rebootati uređaj. Međutim, to nije pomoglo kao ni clear cache, već se pojavi poruka error i no command. Druga mogućnost je factory reset koji ne dolazi trenutno u obzir jer ne želim izgubiti podatke s uređaja (slike, kontakte, bilješke..) budući da dugo nisam napravila backup. Postoji li neki drugi način da mobitel stavim u funkciju a ne izgubim važne podatke, npr. uključiti download mode i instalirati firmware koristeći odin!?

Svaki savjet je dobrodošao. Unaprijed hvala.
Vidi u recoveryu ima li mogućnost spajanja sa pc iz recoverya. Znam da se iz custom rec. to može, ali nisam siguran za stock recovery. Ako se može prebaci podatke i napravi factory reset. Flashanjem novog firmwarea napraviš isto factory reset.
brisani je offline