14.11.2014., 21:29
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor flyer1
Gabre, zajebi gom ako ne podrzava madVR, instaliraj onda mpc-hc, pa madVR, pa pokreni neki film, otvori madvr settings i poigraj se s s catmul rom za image downscaling, za chroma i image upscaling probaj jinc (3 taps) s antiringing filterom.
usput probaj i image doubling, ako je kartica dovoljno brza, jer je metoda efektivnija negoli upscaling sam (obrati paznju na luma doubling jer dobro funkcionira na default settingu).
s tom kombinacijom izvuces najvise iz monitora sta se tice video prikaza.
p.s. inace gledam filmove na monitoru. nekoliko sam puta svjedocio hd projekcijama na velikim televizorima, mahom lcdima. s br-om kao izvorom slika je ok, nista spektakularno. sa satelitskih hd kanala slika je odvratno losa.
|
aj sad po hrvatski
meni je gom vec godinama default player, i preko njega s kompa pustam na plazmu filmove... morma priznati da nisam nikad bio odusevljen njegovim prikazom, ali iskreno nisam primijetio neku razliku ni kod drugih plazera pa sam ostao na njemu jer mi ima jako prakticne kratice preko tipkovnice...
daj me uputi malo bolje sto kako gdje da podesim jer ovo sto si napisao mi je ko japanski trenutno 
|
|
|