Citiraj:
Autor MeanBoss
tako ce i bit...reflash i to je to...
btw. jel itko probao ovaj nillkin glass screen protector ? valja li čemu ?
|
Probati cu ga ja veceras ili mozda za vikend, upravo mi je stigao.
Nego pitanje vezano za Xperiu:
Kako je moguce da je ovolika razlika dva androida u vezi baterije sa slika u prilogu??? Na Kitkatu duplo vise pise da je traje u odnosu na JB!? Pobogu, vecina ljudi se zali da im Kitkat sise bateriju ludo u odnosu na Jelly Bean, a kod mene na jedno te istom Xperia modelu mobitela drasticna razlika i to kontra od toga...Na onom gdje je Kitkat imam ukljucen u developers GPU rendering, sad sam ga upalio i na drugom istom mobitelu sa Jelly Beanom ali stanje baterije ostade nepromijenjeno pa sam to ugasio i disejblao developers mode te ga maknuo sa settingsa pomocu uputstva kojeg sam nasao na
http://www.thisfox.com/2013/08/how-t...n-android.html...Ne zelim da gasim GPU rendering sa Kitkata, ne sjecam se kako je bilo prije te ukljucene opcije, ali ne vjerujem da je on odgovoran za ovu duplu razliku.....!? Upravo sam i Google Play Store na Jelly Beanu vratio sa verzije 5 na 4 i nema promjene stanja baterije....Inace na ovom mobitelu koji je upgrejdan na Kitkat nisam bas pogledao prije toga stanje baterije dok je bio na Jelly Beanu pa ne znam da li je/bi bila ista situacija.....
Mob je T2 Ultra Dual. Na oba je ukljucen samo WiFi, 3G kartice nisam ubacio jos. A NFC je ugasen, brightness na minimali, puno toga sam pobrisao nepotrebnog i poiskljucivao....Cak sam htio i Mediaserver ali mislim da njega nije sigurno micati....I imali su samo po jedno punjenje od kada su kupljeni.