View Single Post
Staro 01.09.2005., 04:55   #15
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Re: Re: Re: Re: DVD reprodukcija na linijskim DVDplayerima

Citiraj:
Originally posted by pbunic pretpostavljam da znas da neke (puno) stvari u montazi i obradi video materijala nije moguce izvesti samo sa jednim programom pa koristim
Ako imas pri ruci Final Cut Pro, sve je moguce
Na PC-u sa AVID-om skoro.
Citiraj:
Originally posted by pbunic 3. zatim sam cijeli video materijal prebacio u pinnacle studio 8 (mozda je vazno da napomenem da sam u studiu 8 dodao jos par tranzicija-naslucujem da aludiras na problem kompatibilnosti ovih dviju programa?)
Pinko moze biti problematican u relaciji sa drugim programima, to se cuje od korisnika a bogme nista manje nije dokumentirano po web-u. Moze biti vrckast u sinergiji sa drugim programima. No kako dobivas urednu verifikaciju slike i tona, ocigledno je da u ovom slucaju nije problem. Ako mozes, uzmi noviju verziju jer je dosta problema otklonjeno od 9-ke. Mada mi je W2K glavni OS, cinjenica je da puno bolje radi u XP-u.

Citiraj:
Originally posted by pbunic 4. zadnja faza-create disc u attachmentu 2 vidis da sam ukljucio "create disc content but dont burn", pa sam naknadno zaprzio video_ts s nerom.
Daj pogledaj, koji preset trenutno stoji u 'Make MPEG file' dal je >DVD compatible< ili nesto drugo?

Citiraj:
Originally posted by pbunic
na drugoj fotki vidis s kojim model przilice sam zaprzio video_ts (matshita...) iako sam przio i na pioneerovoj dual layer przilici tako da sumljam da je u tome problem.
Ovaj Panasonic DVD-RAM buduci da znam vecinu RAM modela, nije li to slim drive za Laptop? Ovaj drive je imao povecih problema sa snimanjem i citanjem u mnogim programima sto mogu i sam potvrditi jer sam imao slicnu prvu generaciju SCSI-a. Obavezno stavi zadnji dostupni firmware, bez ozbira na ovu temu. Jesi li napravio vise od par DVD-a na tom Pioneer-u, da mozes sa sigurnoscu reci kako je i on zadavao prijateljima probleme?

Ja sam te zapravo pitao, koji linijski player koristis?

Nije neobicno ako se nadje tu i tamo po neki player koji nije u stanju citati, ali ti spominjes da je to veci broj ljudi?

Za prvi korak, ostajem pri tome da probas odmah iz programa 'Burn to disc' soluciju, i to iz svih programa koje koristis (koji su za to sposobni) te ako imas, full Nero paket takodjer probaj i u nerovision-u. Zrtvovaces par povoljnijih DVD-R medija, ali isplati se radi testa. DVDRW-i bi samo mogli biti dodatni problem za kompatibilnost sa starijim playerima - ipak trazimo precizan razlog ovog problema - pa je bolje sa jednokratnim.

Jos jedno pitanje za svaki slucaj, jesi li snimao razne medije te imao spomenuti problem sa prijateljima, ili mozda imas neku vecu kolicinu jedne vrste medija koju jos nisi potrosio pa sve przis sa tom istom vrstom?
Visage je offline   Reply With Quote