View Single Post
Staro 01.09.2005., 02:18   #14
pbunic
Premium

pbunic's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Re: Re: Re: DVD reprodukcija na linijskim DVDplayerima

Citiraj:
Originally posted by Visage
Da si barem opisao setup sa kojim radis onda bi se mogao barem naslutiti razlog tvojih problema.

Sa kojim tocno programom radis edit ? Sto tocno obuhvaca taj edit (rezanje, spajanje, audio) Koji DVD player koristis? Da li sa istim programom za editiranje radis i sam export za DVD ili
to preuzima neki drugi program. To sto tebi radi a prijateljima ne, vise govori u prilog da nesto u procesu nije obavljeno kako treba.

Da se sad ne raspisujemo i na daljinu otkrivamo razloge i solucije.
Napravi upravo sto ti je Tooma rekao.

Napravi sve u programu u kojem editiras i u istom jednostavno koristi 'Burn to disc' funkciju.

Tek nakon ovog ima smisla dalje (ako ih bude) istrazivati razloge problema.
pretpostavljam da znas da neke (puno) stvari u montazi i obradi video materijala nije moguce izvesti samo sa jednim programom pa koristim kombinaciju programa, npr. adobe premiere pro7, adobe after effects 6.0 i najcesce pinnacle studio 8 za kreiranje menija ako je potrebno.
pokusati cu ti opisati korak, po korak kako sam radio do konacnog dvd-a:
1. capture-ing s kamere na comp sam napravio u premiereu
2. montaza (znaci rezanje, spajanje...) u premiereu-export movie sttings ti je prikazan na fotki http://img259.imageshack.us/my.php?image=30bk.jpg
3. zatim sam cijeli video materijal prebacio u pinnacle studio 8 (mozda je vazno da napomenem da sam u studiu 8 dodao jos par tranzicija-naslucujem da aludiras na problem kompatibilnosti ovih dviju programa?)
4. zadnja faza-create disc (vidi fotku http://img259.imageshack.us/my.php?image=17lk.jpg)
u attachmentu 2 vidis da sam ukljucio "create disc content but dont burn", pa sam naknadno zaprzio video_ts s nerom.
na drugoj fotki vidis s kojim model przilice sam zaprzio video_ts (matshita...) iako sam przio i na pioneerovoj dual layer przilici tako da sumljam da je u tome problem.
pbunic je offline   Reply With Quote