Citiraj:
Autor Volume
Evo baš kolega Sam i ja malo raspravljamo o tome jer smo oba vlasnici dotičnog. Ukratko izgleda da U2414H ima problema firmwareom koji mu onemogućava da ga driveri grafičke prepoznaju kao pc monitor koji bi koristio full rgb spektar boja što je za jedan ips nezamislivo. To je relativno poznat problem s A00 revizijom i to je navodno ispravljeno s A01. Samo je stvar u tome šta ja imam A01 i vidim da to još uvijek nije riješeno. I dalje u control panelu drivera vidim da ga prepoznaje hdtv s limited rgb spektrom, a ne kao pc monitor i to neovisno koristim li mini dp ili hdmi. Taj problem dovodi do ispranih boja neovisno o kalibraciji ili ponuđenim presetima.
Uglavnom ako misliš kupovati pričekaj malo da ja vidim što će na kraju ispasti iz svega jer sam u kontaktu s dellom u vezi ovoga
|
kupio sam ga vec, rev A00, Januart 2014.
ali nisam uspio isprobati, sinoc sam kasno dosao kuci tako da ga nisam jos spojio. Budem danas.
Kako bi trebale biti postavke u ATI control panelu na kompu za ovaj monitor? Ili generalno, jer mi je trenutno na plazmu spojen komp, jel trebam drzati na Limited RGB, full RGB, ypbpr ili kako se vec zove...