Citiraj:
Autor zwer
Flash news opet:
- reinstalacija windowsa - radilo sve 2-3h
- nakon toga opet black screen
Dakle, bit ce da nije do toga. Danas ide graficka kod mene u kantu na friske windowse pa da vidimo...
Kakve su spike sa vracanjem? Kupljena je u webshopu, moze se to vratit kroz tjedan dana bez pitanja? Jer u protivnom ako je neispravna, ide na reklamaciju, pa onda XY tjedana j..anja u mozak i natezanja sa servisom... Do tad je frend bez graficke jer je svoju frkno.  
|
Imal isti problem sa r280x i sa gtx 760..
Nakon mukotrpnog ispitivanja svega i svačeg, najvjerojatnije je bilo nekompatibilnost hardvera (?).. Mada gtx760 nisam imal dugo kod sebe, u ono vrijeme je imala problema s driverima (black screen) pa mi je lagano puknul film, nisam baš imal neke sreće ni sa 280x, a recimo ati 7970 je radila bez greške na mojoj konfi, dok su ove dvije grafe kenjale..
S tim da sam 280x vozil na reklamaciju, tip ju je izmasakriral do jaja, a ova radi bez greške kod njih, samo je kod mene doma je zezala...
Ne bi se čudio da se grafa ne voli s ostalim hardverom, nakon doživljenih problema, sad me sve više i strah kupovat neku grafu da ne naletim na ove iste probleme..