Citiraj:
Autor sodom
loorkam ja iza svakog kuta, pogotovo po HR sceni haha. šalim se (na pola) ali sječam se slika od nekuda 100% i reko bi da to nije bilo na njušci. tko zna.
|
Neznam za druge ali ja ubuduče pazim s oglasima.

Sljedeče što budem kačio če bit vrlo kulturno.
Zafrkanciju nastranu , nebi vjerovao koliko fotografija imam razasuto po kompu. Tko bi sve to popratio. Npr. uspio sam iskopati jedan set kad sam uspoređivao materijale / platna ali očito nisam bio toliko pametan da slikam i legendu da poslje znam što je što.
Znam da je bilo toga još pa prokopam malo bolje drugi put.
Citiraj:
Autor sodom
je, kužim razliku po slikama koje je zid a koje je platno  ja sam se sa tim nazajebavo kada sam radio svoje platno, nakraju nisam odradio posao "po propisu" nego sam ga rastegnuo na okvir sa nekom elastičnom špagom kaj sam kupio u nami, border tape sam uzeo onaj sa linka (ebay) što si mi slao još davno, i ja zadovoljan.
|
Rastezanje ti je najbolje napraviti tako da napraviš malo jači 'okvir'. Nakon toga ispilaš 4 bolje daske za stranice i zaobliš unutarnji rub / rub koji če biti prema platnu. Vanjske daske fiksiraš stegom za okvir i svako 15 cm probiješ rupu na okviru s unutarnje strane. Da uđe neka par centimetara u tu vanjsku dasku. Zatim u okvir s vanjske strane zakucaš one limene matice što se ukucaju da se ne okreču. To napraviš na sve 4 strane okvira i nategneš platno preko tih dasaka te ga zaklamaš za 'okvir'. Zadnje , kupiš duže vijke te ih zaviš s unutarnje strane u okvir i kad krenu izlazit iz okvira , uđu u daske i nategneš platno

Jednostavan i jeftin sistem a sigurno šljaka puno bolje nego rastezanje s špagom iz name ili 2 para ruku i divljačkog rastezanja... iskopam ti slikice kad uhvatim vremena.
btw, kladim se da nikad nisi radio rollOn DIY s mehanizmom za rolete te s zubčanicima i motorom iz kompjuterskog volana ? Sve se može kad si snalažljiv ...ili dovoljno blesav.
Citiraj:
Autor mbuljuba
Infokus 5700 se ne može nigdje nači
|
Nije ni
ovo loše...
Citiraj:
Autor mbuljuba
večina povoljnih projektora su 4:3
|
i zato su i povoljni
Citiraj:
Autor mbuljuba
jeli je kod tih projektora samo problem crne crte
ili još nešto prilikom gledanja filmova
|
Je , problem je još nešto...
Citiraj:
Autor mbuljuba
zašto je dlp bolji od 3lcd
|
A odakle bi ja znao zašto je tebi to bolje?
Pretpostavljam da ne pitaš onako opčenito jer sam ti več komentirao da savršeni projektori ne postoje.
DLP je definitivno bolji izbor za SH kupnju jer su izdržljiviji od LCDa koji imaju probleme poput ovih:
LCD je definitivno bolji izbor za prvi projektor zbog lens šifta i jer te neče bolit glava od duginih boja.
LED je definitivno bolji izbor za projektor jer se ne moraš opterečivati s žaruljama a možeš ga staviti u đep jakete da bude na sigurnom.