da, nisam napomenuo. stvar je u tome sto mi je neki max, ali MAX limit 5000-5500kn i to AKO uspijem prodati komp. tako da jos stignem vidjeti sto cu napraviti.
ono sto me odmice od nauma da zamijenim desktop za laptop je to sto sam u dosta slucajeva vidio da s vremenom laptopu jako padnu performanse. primjer: frendu sam sređivao laptop (istina - stari laptop), ali laptop koji je rađen za windows vistu (imao samo 512 rama !!!). i na tom istom laptopu XP se jedva gurao. ne u smislu da je nesto dugo otvaralo sto bi dalo do znanja da se radi specificno o disku, vec cijeli sustav kao da je bio usporen. kao da za svaku akciju misem (otvoranja neceg, surfanja) je imalo kasnjenje (LAG). i to nije jedini takav slucaj. jednostavno ne bih zelio dati masu para (meni je to ogromna svota) za nesto sto ce biti sporije od trenutnog kompa. istina da ce imati ssd, ali bojim se, kako da to objasnim - malog bandthwith-a.
jos jedan razlog sto mislim mijenjati komp za laptop je taj sto sve novije igre su vec dobrim dijelom prezahtjevne za ovaj komp, a ionako mi brzo dosade. jedino sto dosta igram je fifa i PES sa frendovima i volio bih da ako cu kupovati laptop da te igre narednih 2-3 godine pokrece bez problema. volio bih i 17" ekran, ali vec previse trazim...