Citiraj:
Autor nathan.fake
prvi dio pitanja je jednostavan za odgovorit.. na jednom MS racunu mozes imat do 8 mobitela...
tako da se na 930 logiras sa istim accountom od 925 i imat ces sve appove koje si kupio na 925... mozes syncat i temu, ringtone, postavke, favorite izmedju oba telefona...
ovo za kontakte je komplicirano, jer ce ti se Outlook kontakti sinkronizirat na oba telefona :/
to bi mogo zaobic tako da na 930 stavis jos neki Google account (ili jos jedan Outlook - samo za privatne kontakte) i privatne kontakte syncas na Google (ili taj drugi Outlook), a u postavkama imenika sakrijes poslovne Outlook kontakte.. malo komplicirano, ali je izvedivo
edit:
sad sam probo kod sebe dodat jos jedan Outlook account, mob ga je nazvo Outlook.com (ime mozes kasnije mjenjat, recimo Outlook privatni.. da ti bude lakse raspoznavat  )... uredno je povuo sve kontakte i u imeniku ih je sve zajedno prikazo, u postavka imenika sam mogo sakrit kontakte od primarnog Outlooka da samo pokazuje ove druge... kad odes dodat novog kontakta pita te na koji Outlook da snimis.. tako da sve uredno fercera  vjerujem da bi jednako radilo da sam spojio Google account 
|
Uh.. sad sam skužio.. Outlook acc = Hotmail acc..
Kad sam dobio L925 logirao sam se sa starim hotmailom kojeg ne koristim zadnjih par godina, pa mi je povukao sve kontakte još iz 8. razreda osnovne, mailove iz 1941 itd..
Znači trebao bi jedan account a da na jednom mobu budu jedni a na drugom drugi kontakti.. a ustvari će biti svi kontakti na oba mobitela, samo što ću označit koji da mi se prikazuju.. e sad, nadam se da sam spremao poslovne kontakte pod "poslovni"..
Sad sam se sjetio da na poslovnom spremam kontakte u Exchange account, pa mi se možda ništa nije ni syncalo sa hotmailom (Outlookom)..
Uglavnom biti će zanimljivo..