View Single Post
Staro 11.11.2014., 23:50   #3899
lion406
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Jedno pitanje za nekoga tko ima MAX2S paket.

Ugovor mi ističe i gledam da uzmem taj paket, nude za 215kn / 24 mjeseca flat + 10Mbit, e ali u promocijama (malo dolje pod česta pitanja) piše ovo

Brzina interneta 5 do 10 Mbit/s dva mjeseca za cijenu osnovne brzine

Znači nakon 2 mjeseca poskupljuje na 245kn? Ako netko ima MAX2S paket pa da odgovori.

Ja koristim od kraja 9.mj. MAX2S paket za tih 215 kn/mj. i stigne mi prvi cijelokupni račun za 10 mj. prekjučer i sve ok na prvu ruku dok nisam skužio da mi je naplaćena brzina umjesto 10 kn/mj. kako piše već 30 kn/mj.

Zovem službu za korisnike (koje čekam skoro 10 min.) da bi mi cura s druge strane rekla da pričekam (to je trajalo 4-5 min.), pa da bi mi rekla da je to greška i da će mi nakon prvih 2 mj. naplatit po 30 kn/mj. tu brzinu do 10 Mbit., a ovu grešku umanjit na sljedećem računu.

Ja na to njoj "oprostite, ali na vašim stranicam kad ideš na naruđbu toga što nudite uredno piše 10 kn/mj. za brzinu, bez nekih napomena, zvjezdica ili čega već" plus ja kad sam krajem 9. mj. to ugovorio s vama nigdje nije pisalo....ona samo malo pričekajte da provjerim (opet čekanje od 4-5 min.).

I na kraju mi kaže da sam u pravu i da je to za cijelo razdoblje od 24 mj. po 215 kn/mj.

P.S. u to je uključen i telefon od 60 min. besplatno prema HT mreži plus besplatan CLIP

Jesu cigani da to nije normalno, da nisam proučavao stavke ne bi uopće primjetio tu njihovu "krađu" od 20 kn/mj....na sve živo moraš pazit

Evo u prilog i slika računa
;
lion406 je offline   Reply With Quote