kada su uvodili optiku u lovranski ucenicki dom, napisali su na svojoj fb stranici da se potencijalni pretplatnici njima jave ako zele koristit njihovu uslugu tako da to bas i nije nova vijest. uzasno sporo napreduju kod sirenja svoje infrastrukture, oni kazu da su mala firma da nemaju bas $$$ pa zato je to tako kako je. da su mi dostupni i da mi je jos njihova optika dostupna, odmah bi presao kod njih. nada da ce mi postat dostupni je jedini razlog zasto nisam kod t-coma produzio ugovor na 2 godine. i btw nisu cak ni dostupni na cijelom podrucju opatije. pogledaj starije postove na njihovoj fb stranici pa ces vidjet da su i u npr iki dostupni.
i ono sto im najvise zamjeram, prije godinu-dvije se kopala kanalizacija u lovranu i mogli su odmah i kabele postavit ali koliko sam vidio, nisu ih postavili. da su tada postavili kabele, sada bi vec vjerojatno imao opiku i suvremeni internet. za cijenu od 300 kn koliko je sada internet + tel na t-comu bez ugovora zasigurno bi dobio visestruko brzi internet.