View Single Post
Staro 11.11.2014., 14:51   #63
Touni
Premium

Datum registracije: Nov 2014
@ Dakok probat ću i te romove. Isprobat ću sve, dok ne nađem neki koji me zadovoljava, a onda se nadam da sam duže vremena miran. Nije mi bed ni svaki dan mjenjat rom i volim prčkati po tome i istraživati di šta valja, ali me nervira što svaki put trebam ići u pbz po aktivacijske kodove za to glupo internet bankarstvo, a to mi se nikako neda.

@ Buger, ovisi odakle naručiš mobitel. Svaki dođe s malo prepravljenim original kineskim romom, koji je očišćen od aplikacija te je ubačen google play i tako neke sitnice. Meni je dosad najbolji mobitel i bio s original romom koji sam dobio uz njega, samo što mi ga nikako nije htio prepoznati kad ga spojim u komp. Nisam mogo prebacivati ni slike ni pjesme ni ništa, pa sam se zato prvenstveno i odlučio mjenjati rom. Dakok kaže da je moguće da je to i do drivera, ali eto ja stvarno neznam pošto meni s istim driverima to na ostalim romovima šljaka. Također se to ne pojavljuje svima i neki uopće nemaju problema s tim. Mene očito vole taka sranja Da tog problema nije bilo, ja bi ostao na original romu i bio bi sretan.
Touni je offline   Reply With Quote