Pozdrav svima,
kako vidim ovdje stvarno ima ljudi koji poznaju kineske mobitele pa vas stoga molim za savjet. Inace sam upoznat sa rootanjem i slicnim stvarima i tijekom zadnjih 8 godina sam stvarno promijenio mnostvo mobitela od Nokia, Motorole s prvim GPS-om na svijetu, svih Samsunga Galaxy itd. Trenutno posjedujem Z1 compact i prezadovoljan sam s njime. Nemojte se ljutiti ako pitam nesto sto je mozda na prijasnjim stranicama objasnjeno jer sam limitiran vremenom (2 male djece, pas, posao, zena...) za pretrazivanje. Mobitel mi je za zenu i bitno mi je da ima dobru kameru i ekran koji se vidi na suncu, 4G mi nije bitan, naravno, volio bih da mobitel potraje koju godinu i da ima support za AOSP i najnovije verzije androida. Velicina ekrana takodjer nije bitna.
Molim vas za pomoc u odabiru telefona do 1500-1700 kn - kako vidim neki momak je trazio isto, doduse ja sam malo smanjio listu na temelju ovdje dostupnih informacija (ukoliko imate bolje mobitele za predloziti samo dajte).
Izbor mi se svodi na :
1. Redmi Note 4G - trenutno samo nalazim verziju sa Snapdragonom - koliko je on sporiji od Octacorea i da li na njemu brze radi GPS?
2. Gionee elife S 5.5 - taj mi se jako svidja ali ne znam da li je dostupan i koliko kosta.
3. Huawei Honor 3c
4. Coolpad F1
Hvala svima na trudu!