11.11.2014., 09:57
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Autor Bubba
Gle, mene za odnos trgovca i njegovog distributera ili direktno vendora zaboli posteni hrvatski mikropenis.
Moze on meni dati MFM Conner od 20MB, samo sto onda nismo u garanciji nego u prevari.
Ono na sto ja imam pravo je identican uredjaj kao zamijenu neispravnog. I tu je zakon (a bome i vrlo zdrava logika) vrlo jasan.
Ne vidim uopce kako se moglo dogoditi da se uopce moras buniti za nesto tako jednostavno...
Tako je. Nego pise isti ili popravljeni ISTI kojeg si predao na servis.
Izvadis novi disk, stavis ga na stol, izvadis zamijenjeni ("recertified") i stavis ga na stol, trazis razlike (ko u Političinom Zabavniku na dijelu "Igre i razbibrige") i ako je uocis u natpisima - nije isti. Jer da je isti, ne bi pisalo "Recertified" na njemu, jebo ga otac, stvarno nema tu puno mudrosti i pametovanja...
A ako je WD-u ili trgovcu isti, onda milo moje, slobodno prodaj taj "isti" nekom pod "novi" i rijesio si problem, a meni daj taj fino zapakovan u djevicansku antistatiku i Bog da ti grijehe prosti.
|
Zato i kažem da je problem u percepciji re* diskova.
Conner nije isto. Kako "dokazati" da identičan re* disk nije?
Citiraj:
Autor Bono
OK u pravu si, ali svejedno servis odnosno proizvodac mora uredaj popraviti ili dati novi. A sam proizvodac ne vjeruje previse u reparirane kad ih daje s garancijom do 6 mjeseci. Da sad taj "novi" reparirani disk idem u oglasniku prodati sumnjam da bi ga netko htio, makar je tek dosao od proizvodaca, toliko o tome. Bit svega je, smanjili su garanciju, a ako se pokvari jos ti uvale reparirani.
|
Nikad ti ne mora dati novi, već ispravan disk.
Ovo s jamstvom je puno kompliciranije od "daje samo 6 mjeseci" ili "prodat ću ga u oglasniku".
|