Citiraj:
Autor Omerta
mjesečno neću potrošit više od 50kn jer ostaje 21kn za uspostavu poziva drugim riječima preko 70 poziva.
|
imao sam brutalnu, 49 kuna mjesecno. ono, pun k minuta, pun k sms-a i (tada) isto 1GB prometa. bio mi je jednom poziv od tomata, bla bla kako sam zadovoljan i sta bi mjenjao, tu sam rekao da bi bilo dobro kada bi bila neka tarifa koja je jeftinija od tih 49 kuna, ali i slabija po minutama.
nakon nekih dva-tri mjeseca se pojavila ziher i od onda sam na njoj, iskljucivo zbog ovoga sto si napisao. takoder potrosim nekih 40-60 kuna mjesecno kada se zaracunaju uspostave poziva, ali mi je super jer mi je to itekako bolje od 70-80-90 kuna sto sam trosio na brutalnoj, a jednako sam pricao i ostajalo mi je po 800-850 minuta bezveze minuta.
tako da slobodno predite IMO na ziher tarifu, cist' sumnjam da cete pozaliti.
JEDINO sto je bitno da kod svake obnove tarife (meni sada dolazi 16.11.) imas min 29 kuna. ja svaki put par dana prije obnove dam 55 kuna za 50 kuna na racunu i miran sam do sljedece obnove, opet 50 kuna i tako......
plus sto ti tomato salje sms-ove, prvi sms je tri dana prije datuma obnove, drugi sms jedan dan prije obnove. ako uz sve ovo (plus sto mozes sam provjeriti stanje potrosenih minuta/smsa/MB i automatski vidjeti do kojeg datuma ti traje tarifa tako sto posaljes SMS na 13411 sa znakon >>
?<<) fulas obnovu, valjda ti ukidaju tarifu i ne znam da li mozes ju opet aktivirati. vjerovatno da kada bi ih se nazvalo i malo popricalo, ali ja se necu zezati jer necu nazad na brutalnu

.