View Single Post
Staro 11.11.2014., 00:57   #59
Touni
Premium

Datum registracije: Nov 2014
Mislio sam na restore da, sori. Uglavnom skontao sam se Mobitel sam lako rootao sa root geniusom (link na prethodnoj stranici), ali opet problemi sa pure asop 2.0...

Ovaj puta mi kod dolaznog ili odlaznog poziva ekran postane crn i jednostavno ne reagira. Poziv se prekine, a ekran ostane crn. Moram vaditi bateriju da bi se opet sve osposobilo. Kontam da je nešto sa proximity senzorom. Ima jako puno problema takih po internetu na svakakim mobitelima, ali rješenja su neka polovična, ili vrijede samo za jednu marku mobitela. U mobileuncle tools nemogu uopće kalibrirati senzor niti namjestit treshold za njega. Sve ostalo mi je super na tom romu, ali očito me neće.. Stavljao sam ga ponovo, wipeao sam sve što treba, sve po uputama, ali ništa, opet isto. Ako netko ima nekakvu soluciju neka javi..

Sad sam stavio ovaj Laekov rom sa 4.4. androidom pa ćemo vidit kakav je, al na prvu ruku mi se kamera ne čini dobra kao u ovima prije..Jako je usporena sad po mraku, ali pozivi i proximity senzor rade savršeno. Ko će ga znati više..

Čini mi se da ću nakraju utrpati neki CoolUI od ATXa, da su najbolji i najstabilniji romovi sa super kamerom, samo opet tamo me nervira nemogućnost dobivanja poruka za internet bankarstvo, parking i te fore.. Da ne govorim da mi ne želi ništa skidati sa baidu drivea, čak ni preko download managera.. U pola skidanja mi prestane i piše invalid username..

Toliko romova, a čini mi se da nijedan nije potpun i stabilan za rad na duže vremena.. Prolupao sam u zadnjih par dana s tim brickom i romovima koji me zaj... Mobitel po meni ima super kameru, super bateriju, super ekran, mikrofon, zvučnik, sve, samo je teško naći rom koji će to sve ujediniti da imam koristi od svega u istom pakiranju..
Touni je offline   Reply With Quote