View Single Post
Staro 31.08.2005., 21:18   #4
Tooma
Premium

Tooma's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Re: DVD reprodukcija na linijskim DVDplayerima

Citiraj:
Originally posted by pbunic
vec neko vrijeme imam probleme s reprodukcijom na linijskim dvd playerima, vlastito kreiranih i przenih video materijala na dvd.
znaci problem je slijedeci...
nakon montaze videa i kreiranja menija normalno zaprzim(s Nerom) "video_ts" file na dvd medij. ja osobno nikada na svom linijskom dvd playeru nisam imao problema s reprodukcijom dvd-a, ali prijatelji kojima sam posudivao isti dvd nisu ga mogli gledati, tj. njhov dvd player ih nije mogao ucitati. otprilike od njih 10 troje je imalo problema s ucitavanjem dvd-a. cak se dogodilo da je jedan frend mogao gledati prvih 10min, a zatim bi se javila greška(ili ima slike, a nema zvuka).
zatim sam pokušavao isti materijal (isti video_ts) zaprziti na DVD-R i DVD+R jer mi se cinilo da je problem u standardu, ali s time nisam nista dobio-znaci problem nije u DVD-R i DVD+R standardima. inace frendovi koji nisu mogli ucitati taj dvd kazu da inace nemaju problema s ucitavanjem dvd-a iz videoteka. koja je razlika izmedu home made dvd-a i ovih originalnih, zasto s originalnima nema nikada (barem ja nisam cuo) problema?
cak se dogadalo da neki nemogu niti na kompu otvoriti:confused:
p.s. dvd nije bio ostecen jer sam pokusavao vise puta zaprziti i na DVD-R i na DVD+R mediju
i ja sam se susreo sa slicnim problemom
to se uglavnom dogadja na skupljim dvd playerima (barem po mom iskustvu)
ono jeftino smece iz peveca i sl. guta sve

koliko sam ja primjetija stvar je u dvd standardu, tj. formatu
probaj sastavit dvd u nekom programcicu koji ima sve mogucnosti od izrade menia preko kodiranja videa i zvuka do przenja dvd-a pa vidi hoce li onda citat kod te ekipe di nije tilo
Enermax 460w, eg465ax-ve(g)fma
Gainward GF4 Ti4200 (260/520 MHz)
2x256MB Corsair TwinX512-3200C2
2xSegate Baracuda 80GB sata (Raid 0)
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
bolje zivit pet dana kao kralj nego jedan dan kao prosjak
Tooma je offline   Reply With Quote