View Single Post
Staro 10.11.2014., 21:13   #2633
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Evo napokon sam preuzeo lenovo a806 u narodu poznat i kao lenovo golden warrior a8.
Naručen preko coolicoola, mob ide bratu tako da je moje druženje s njim trajalo par minuta. Došao je solidno zapakiran , obložen spužvom, bagra ga je prije mene već otvarala, čak bi ga po preporuci trebao vratit zbog "don't accept if seal is broken", no dobro. Mob na kit katu, sve fludino, 1.4gb rama slobodno i tako. U prilogu par fotografija mobitela kao i fotografije načinjene istim. Nisam imao vremena prčkati po njemu, niti znam koje su postavke kamere namještene, ali slike su tri do četiri puta manje nego kod neo n003, šta bi to značilo, ne znam. Koga zanima više, nek napiše, pa sutra ispunjavam želje. Toliko za sada.

tek sam skuzio da nisu iste rezolucije, al nema veze. uglavnom, zatvoreni prostor, mrkli mrak, prva udaljenost cca 6m, druga 1m

vs neo

usporedba lenovo vs neo u mrklom mraku na većoj udaljenosti nije moguća, jer kod neo-a je sve crno osim jedne bijele crtice koja je odsjaj od neke čaše
jedini svoj sud mogu dati za nocnu kameru, a to je da sam zadovoljan. Doduse, dupla bljesakalica je i bila jezicak na vagi koji je presudio lenovu u korist, al svejedno, mislim da je bljeskalica, pogotovo za udaljenost od 5,6m, izrazito dobra. Imam i tablet samsung note 10.1, i dosta je jaca bljeskalica u lenova.

Zadnje izmijenjeno od: pokra89. 10.11.2014. u 21:26.
pokra89 je offline