Citiraj:
Autor Matta
Tom kucistu bocna stranica nikad nije stavljena tako da mislim da je napajanje imalo gdje izvjetriti toplinu. Ali slazem se s tobom da je moglo otici bas zbog toga (iako se nije previse koristilo za igranje). A i Bixsy moze biti u pravu. Kod mene kada grmi to su čuda sa strujom. 
Pogledat cu da li ima garanciju. Ako ne, probat cu dati lokalnom elektronicaru da prokuzi sto bi moglo biti.
|
Nemoj ništa petljat po tom napajanju niti ga nosit elektroničarima na rastavljanje ili što već. To napajanje ima pet godina garancije i sigurno ti još vrijedi jer su izbačena 2011 godine ako se ne varam. Msan ti je ovlašten za Seasonic. Nazovi i objasni problem što je s napajanjem. Nudit će ti zamjensko napajanje ili povrat novca...tako su meni ponudili. Ja nisam htio drugo napajanje već sam tražio povrat love i onda uzeo ovog AX-a 760 platinum.
Btw...sumnjam da to napajanje može samo tako riknuti. Moje je proguralo hrpetinu igri sa gore navedenim grafama i overklokanim procesorom...oznojilo se nikad nije. Čak sam izvrtio par testova CF HD6850...ma bez problema je držalo. A negdje je bio review gdje su ga mrcvarili do ibera...ne mogu ga sad naći,uglavnom,napajanje je povuklo 650w...izmjereno ! Po stranim forumima je FL serija kupila najviše ocjene...izrada,stabilnost,efikasnost.
Kad je moje riknulo niti jedan jedini primjerak nije bio dostupan u Hrvatskoj...najbolje koje sam ikada imao makar se ne bunim ni na ovog AX-a.
Prokleti HEP !