View Single Post
Staro 10.11.2014., 19:20   #11
bixsy the king
Premium

bixsy the king's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Matta Pregled postova
Tom kucistu bocna stranica nikad nije stavljena tako da mislim da je napajanje imalo gdje izvjetriti toplinu. Ali slazem se s tobom da je moglo otici bas zbog toga (iako se nije previse koristilo za igranje). A i Bixsy moze biti u pravu. Kod mene kada grmi to su čuda sa strujom.
Pogledat cu da li ima garanciju. Ako ne, probat cu dati lokalnom elektronicaru da prokuzi sto bi moglo biti.
Nemoj ništa petljat po tom napajanju niti ga nosit elektroničarima na rastavljanje ili što već. To napajanje ima pet godina garancije i sigurno ti još vrijedi jer su izbačena 2011 godine ako se ne varam. Msan ti je ovlašten za Seasonic. Nazovi i objasni problem što je s napajanjem. Nudit će ti zamjensko napajanje ili povrat novca...tako su meni ponudili. Ja nisam htio drugo napajanje već sam tražio povrat love i onda uzeo ovog AX-a 760 platinum.
Btw...sumnjam da to napajanje može samo tako riknuti. Moje je proguralo hrpetinu igri sa gore navedenim grafama i overklokanim procesorom...oznojilo se nikad nije. Čak sam izvrtio par testova CF HD6850...ma bez problema je držalo. A negdje je bio review gdje su ga mrcvarili do ibera...ne mogu ga sad naći,uglavnom,napajanje je povuklo 650w...izmjereno ! Po stranim forumima je FL serija kupila najviše ocjene...izrada,stabilnost,efikasnost.
Kad je moje riknulo niti jedan jedini primjerak nije bio dostupan u Hrvatskoj...najbolje koje sam ikada imao makar se ne bunim ni na ovog AX-a.
Prokleti HEP !
bixsy the king je offline   Reply With Quote