View Single Post
Staro 10.11.2014., 18:43   #10
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Tek sada sam vidio kako taj Lian Li ima riješeno hlađenje - točnije nema hlađenja osim tog jednog usisnog venta (koji je poprilično ograničen).

Nije niti čudno ovo što ti se dogodilo, jer to napajanje se ugrađuje u kućišta koja imaju dobar protok (što je Seasonic naveo na više mjesta na kutiji i na onoj traci na napajanju).

Ukoliko nemaš garanciju, čak i da ga uspiješ sam popraviti (što je za prosječnog korisnika poprilično težak zadatak kod ovakvog napajanja), vrlo nepreporučljivo je vraćati ga natrag u to kućište jer će opet zakuhati.

Preporuka je dakle:
- nabava napajanje sa ventom koji se konstantno vrti (i time izbacuje toplinu iz te Lian Lije)
- ili nabava kućišta koje ima bolje riješen protok
Tom kucistu bocna stranica nikad nije stavljena tako da mislim da je napajanje imalo gdje izvjetriti toplinu. Ali slazem se s tobom da je moglo otici bas zbog toga (iako se nije previse koristilo za igranje). A i Bixsy moze biti u pravu. Kod mene kada grmi to su čuda sa strujom.
Pogledat cu da li ima garanciju. Ako ne, probat cu dati lokalnom elektronicaru da prokuzi sto bi moglo biti.