View Single Post
Staro 10.11.2014., 15:20   #1822
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ma sve jasno, primjetim ja treperenje kod određenih ekrana, nego hoću reći da nije to slučaj samo kod Della, kod sebe stavim bijelu podlogu, brightness 35 i niže i ništa, kod drugih na YT i privatnih korisnika već ispod 90% zna biti dosta primjetno i smeta u pozadini, tj. počnu boliti oči nakon nekog vremena.

Ja sam samo htio reći da su ovom novom modelu momački digli cijenu i to za kojih 500-tinjak Kn naspram U2412M kojeg nasljeđuje, osim 16:10 formata i lijepog izgleda monitor nema ništa, za tu cijenu će gameri već naći koji 144Hz monitor, a onaj tko se bavi fotografijom i sl. će ići na skuplju gardu tako da mi nema smisla cijena i u koju grupu ovaj monitor spada.

Ovo što se tiče trganja u 2D-u je stvar do AMD drivera/vendora, neki su uspijeli riješiti problem flashanjem novog vbiosa, drugi su digli najnižu frekvenciju memorije za par Mhz,...uglavnom primjeti se kada uzmeš prozor i mičeš ga lijevo/desno i tu se slika "reže" uglavnom vjerujem da ima više riješenja i uzroka samog problema, nekim korisnicima se to tek počinje pojavljivati kada spoje više od jednog monitora, nekome čak i sa jednim,...ima toga

Zadnje izmijenjeno od: virus1. 10.11.2014. u 15:57.
virus1 je offline   Reply With Quote