View Single Post
Staro 31.08.2005., 19:09   #22
Tao2
Registered User
Moj komp

Tao2's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
[i]Originally posted by psf-[Tomek]
1. koji će ti k**** DFI-eva ploča ako ne misliš OC! To ti je ko da imaš BMW M6 i pelaš se na 60kmh na 2000 okretaja

2. Ako uspiješ OCZ-a skuriti onda ti svaka čast!!!!!!!!!!! (čisto sumnjam da bi povećaval voltažu na ramu iznad 3V)
Sve ok, stavio sam ovog Kingmaxa jel se nisam mogao odlučit za memu a ovo mi je činilo novo za mene dok nisam skužil da sve skupa nije niš novo već treba malo više vremena odvojit za fino naštelat sve, pa mi je u startu bilo sve malo spetljano. Sad ionak dok ne kupim neš, moram pelat s njim kakav je da je. Zasad malo finog štelanja i radi na 265 htt, sa 2385mhz, a mema na 239, ( 8-3-3-2.5 ). Po Eve. latencija 45.5, pisanje oko 2000 ( evaluation ), a čitanje 6263. Čisto mi je to zasad ok. A kaj se tiće OCZ-a, on mi je na listi želja pri vrhu. Vidio sam neki dan kako radi kod frenda u kompu.

EDIT: I kolko je priča sa Kingmaxom 3200 na Dfi trajala? Kak je došel tak i odlazi ko p...a. Počeo se blesat i zbleso potpuno. Inače jedna od boljih primjeraka koji odlično radi na socketu A i IS7 sa Preskotom, na dfi nf4 je doslovce prdno. Nije njemu ništa, samo odbija radit na A64. Ide katapultom na tržnicu. Nekom će dobro doć za socket A.

Zadnje izmijenjeno od: Tao2. 01.09.2005. u 20:28.
Tao2 je offline   Reply With Quote