Citiraj:
[i]Originally posted by psf-[Tomek]
1. koji će ti k**** DFI-eva ploča ako ne misliš OC! To ti je ko da imaš BMW M6 i pelaš se na 60kmh na 2000 okretaja
2. Ako uspiješ OCZ-a skuriti onda ti svaka čast!!!!!!!!!!! (čisto sumnjam da bi povećaval voltažu na ramu iznad 3V)
|
Sve ok, stavio sam ovog Kingmaxa jel se nisam mogao odlučit za memu a ovo mi je činilo novo za mene dok nisam skužil da sve skupa nije niš novo već treba malo više vremena odvojit za fino naštelat sve, pa mi je u startu bilo sve malo spetljano. Sad ionak dok ne kupim neš, moram pelat s njim kakav je da je. Zasad malo finog štelanja i radi na 265 htt, sa 2385mhz, a mema na 239, ( 8-3-3-2.5 ). Po Eve. latencija 45.5, pisanje oko 2000 ( evaluation ), a čitanje 6263. Čisto mi je to zasad ok. A kaj se tiće OCZ-a, on mi je na listi želja pri vrhu. Vidio sam neki dan kako radi kod frenda u kompu.
EDIT: I kolko je priča sa Kingmaxom 3200 na Dfi trajala? Kak je došel tak i odlazi ko p...a. Počeo se blesat i zbleso potpuno. Inače jedna od boljih primjeraka koji odlično radi na socketu A i IS7 sa Preskotom, na dfi nf4 je doslovce prdno. Nije njemu ništa, samo odbija radit na A64. Ide katapultom na tržnicu. Nekom će dobro doć za socket A.