Citiraj:
Autor sodom
Jedino što sam primjetio (na većini tih malih LED projektora) da fokus nije izbalansiran na svim djelovima slike, zna biti iznimno iritantno. Često i dealbraker po meni. Treba bit oprezan.
|
Mislim da sam negdje na nekoj tvojoj fotki vidio neki Casio 'hibrid'?
Iako su leče vrlo slične po dimenzijama , vjerujem da je Casio tražio bar duplo više novaca nego Acer pa možeš potegnuti neku paralelu imeđu to dvoje ...ili između nečeg drugog što si vidio? čisto za nekakvu potvrdu da su fokus problemi isključivo zbog "jeftino"
btw, čiosto me zanima ...koliko si nalupao sati na Casiu prije nego si ga zamjenio? Ljudi večinom zamjene cijeli projektor prije nego slika postane negledljiva pa smatram da ih previše opterečuje to trajanje lampe.
U slučaju ovih spomenutih kineza smatram da LED kao izvor svijetlosti potpuna blesarija jer nema šanse da LCD matrica izdrži 30k sati a da to bude gledljivo.
Što se tiče rezolucije ...prošli tjedan sam šetao malo po trgovinama jer sam se raspitivao za PJ pa sam pogledao malo po TVima i...
moram priznat da sam ostao impresioniran s demo matrijalom i 4K. Bar kad sam metar ispred. Kad se udalljim na 3 ipo -4 metra gdje bi mi bio kauč onda mi svejedno
U jednoj trgovini stojimo draga i ja ispred jednog večeg LCDa...
Evo ti prodavaca da naglasi kako je to smart TV s zakrivljenim ekranom kao da bi me to trebalo nešto impresionirat. LOL.
Inače ne shvačam poantu zakljivljenog ukoliko nisu u igri anamorfik leče i dijagonale od 130"+ ili gejmanje pa mi zakrivljenost nije ostavila ništa osim WTF dojma. A na Smart Tv nisam htio ispast glup pa sam rekao ahaa...Očito ne toliko dobro jer me prodavač pročitao da nemam blage veze o čemu govori pa mi objasnio da unutra ima dosta procesorske tehnologije pa se Tv može spojit na internet!
Meni nagonski palo na pamet da se ta televizorska pamet mogla i bolje iskoristiti. Mislim , pa obični Lumagen mini 3d dođe nekih 1500 funti i mome novčaniku bi bilo draže da je ta procesorska tehnologija iskorištena za nekakve mogučnosti automatik kalibracije ,za napredne mogučnosti procesuiranja te skaliranja slike ,a ne da mogu preko TVa gledat usrani jutub ili večernji? Kupiš Lumagen , kupiš kalibratir i softver , kupiš darbi i eto te na min 20k kuna. 20k za što ... za par tiskanih pločica i malo softvera.
Evo me opet meljem...Imagine over and out...