Citiraj:
Autor Imagine
btw, ako sam dobro zapamtio sodom puca svoj ACER na 92" pa bi trebalo pitat njega koliko je zadovoljan s svjetlinom ...
)
|
Je, dobro si zapamtio. Što se svjetline tiče mišljenja sam da svaki projektor, neovisno kaj piše na kutiji/reklami za njega zaslužuje prostoriju sa potpunim mrakom, pa u takvim uvjetima i ja gledam. Sa malim Acerom sam po pitanju svjetline zadovoljan, čak je i crna sasvim solidna i držim ga u ECO modu. Jedino što sam primjetio (na većini tih malih LED projektora) da fokus nije izbalansiran na svim djelovima slike, zna biti iznimno iritantno. Često i dealbraker po meni. Treba bit oprezan.
Citiraj:
Autor Imagine
Shvačam da te brine rezolucija ali vjeruj mi da te nebi trebali brinuti....
|
@mbuljuba
ovo što Imagine kaže je potpuno točno i vjerojatno teško razumljivo nekome tko nije u "projektorima". Pogotovo danas kada imamo mobitele sa FullHD reolucijom na 5" i cjela ova pompa a 4K telke su već na policama dučana. Moj prvi projektor je bio 800x600 (4:3) a itekako sam uživao u filmovima. Ok , to je već ekstremno sa današnje perspektive no 854x480 rezolucija je ozbiljan iskorak od toga i u to vrijeme bi dao bubreg za takav golemi upgrade i nativni 16:9 omjer.