View Single Post
Staro 07.11.2014., 23:11   #5618
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pa naravno da treba uzeti recenzije sa rezervom , ja nisam jedan od onih koji će se zapaliti na prvu, sve je to marketning i netko je plaćen da radi i piše o tome, ima puno review-a na netu i svatko će na temelju toga i osobnog iskustva izabrati nešto što mu odgovara i mi smo tu da dijelimo iskustva i naučimo nešto.
Ovdje su samo preporuke pa nema smisla ići u dubinu stvari, za Corsair sam isto rekao da za moj ukus nema "trenutno" smisla jer je skuplje a ništa bolje od konkurencije, u smislu napajanja su odlična, ali za taj novac su se mogli npr. potruditi oko nekih sitnica i da to bude ispoliranije, Super Flower je uletio sa odličnim i provjerenim PCB-om (Leadex) što pokazuje činjenica da je dosta vendora počelo stavljati upravo to u svoje iznutrice pa da malo zapapre ovim velikim igračima koji su malo bezobrazno digli cijene a srozali kvalitetu ili imaju neku falingu + bitno je što je stavljeno od elemenata na to.
Ono što mene i većinu consumera zanima je price/performance, tražio sam novo napajanje i odlučio sam se za EVGA 750 G2, unutra je isto Super Flower Leadex, za sada sam turbo zadovoljan sa svime, pogotovo oko onih stvari što masu ljudi ovdje spominje da im smeta u drugim napajanjima.
Kupio sam ga vani za 106€ sa poštarinom gdje su Seasonic Gold, Corsair AX/HX i drugi isto skuplji, a ispunilo je sva moja očekivanja i ono što sam pročitao po review-ima, ne samo zato što je J.G. rekao da je super, a opet nije Corsair.

Sve je na kraju made in China, makar i kinez ako mu daš s čime može napraviti izvrstan proizvod.