View Single Post
Staro 07.11.2014., 22:20   #5616
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Pupo Pregled postova
To čitam nažalost za dosta polupasivnih napajanja, ne samo Corsairovih, da je vent dosta glasan kad se jednom upali.
To je uglavnom ovisno o ugrađenom ventu i startnoj voltaži istog. U većinu današnjih napajanja idu ventovi od 2k+ RPM-a pa i nije čudno da su ljudima glasni kada se prebace iz pasivnog u aktivni mod.
Citiraj:
Inače, Superflower napajanja i njihova braća i sestre su IN trenutno. Corsair i Seasonic su totalno lanjska sezona
Oće to tako ... svake godine neki novi igrači sa nekim novim forama

Iskreno, SF mi je odavno stvorio dojam hardcore kineza. Koriste oni relativno kvalitetne dijelove i imaju razne fićure, ali nije to onaj Seasonic, Enermax ili haj-end Delta old-school look

Citiraj:
Autor virus1 Pregled postova
Cvijeće i leptirići su majka sada
Makar moram priznati da me ni ovo nije ostavilo ravnodušnim, ali je skuplje pa nema smisla, čak je i kod nas Super Flower 750W jeftiniji od toga a napajanje isto VRH.
Prije nego nastavimo sa preporukama Corsair napajanja temeljenih na JG recenzijama, moram istaknuti jednu stvar ... Jon Gerow a.k.a. Jonny Guru je već cca 1-2g zaposlen u Corsairovom marketinškom odjelu, tako da te recenzije ipak treba uzeti sa malo ... rezerve
dh41400 je offline   Reply With Quote