Citiraj:
Autor Drvoje
@G-boy
Bija u istoj dilemi, ali meni razlika u igrama (po svemu viđenom u recenzijama) nije opravdavala veću cijenu osmaka kad sam kupova u 5. misecu (400 i sitno skuplji) + FX 6300 sam nabavija rabljenog ispod cijene, a FX 8xxx je malo tko i prodava.
Međutim vidim je sad razlika u cijeni manja (FX 6300 je cca 250kn jeftiniji od FX 8320).
Igre su najzahtjevnije šta se vrti na mom kompu, i šestak je navodno dovoljno dobar za sve naslove - dosad nije bilo štekanja (a ako ga i bude s budućim naslovima moram otkrit je li GPU ili CPU problem).
FX 6300 se isto navodno dobro clocka, ja osobno nisam zasada experimentira unatoč cooler mrcini i solidnoj ploči (ista ka u tebe).
Kad sve skupa zbrojim za 250kn (trenutno) je ipak bolje ić na osmojezgreni - pogotovo ako već imaš neki aftermarket cooler ili (i) prozračni kejs, ili smatraš da bi moga koristit neke ozbiljnije aplikacije koje su u mogućnosti koristit toliko jezgri (meni to ne pada na pamet  ).
|
zato i kazem, ukoliko uleti prilika za rabljeni 8320, necu se ustrucavat uzet ga, pa cak i to sta kazes, imam asus royal knight koji drzi ovog phenoma sta sad imam na dobrim temperaturama i u promajnom armoru je sve tako da ga kloknem na 4.5ghz ili vise, on bi jos koju godinu bez problema bio dovoljan