Citiraj:
Autor Ag008
Ja ne posjećujem puno Alija pa sam tek sada primjetio sličnosti kada sam ih posjetio.
Ovako sam ih se ja iz sjećanja vidio http://i.imgur.com/dktbgd0.png
|
Zabrinjavaš me
Citiraj:
Autor Ag008
Inače su se pojavili Youtube review-ovi Inew-a V3 Plus, svi su pozitivni.
Ima hrvatski jezik, kamera je dosta dobra. No nije 18mpx kako kažu već je 13mpx stvarna. I ograničili su Octa core procesor sa standardnih 1.7 na 1.4.
|
Em što ima hrvatski em što ima nestandardno photo-CPU ograničenje. Sviđa mi se
Citiraj:
Autor Ag008
Iako neki na ovom forumu imaju negativne predrasude za Cubota, stiže nam njihov novi mobitel čija će cijena biti oko 150-160$; Cubot Zorro
|
Zorro osvetnik će im pokazati!
Citiraj:
Autor Ag008
Ne znam koliko će u HR biti popularan jer je kod nas 4G tehnologija tek u počecima i ako niste u nekom 4G paketu/tarifi ispada da je brže spajati se na 3G. (kod 4G T-Mobile ograničava brzinu)
|
E, za ovo ga se isplati kupiti.
Pravo čovjek kaže - nemaš li 4G, 3G je brži od njega. Na prvi pogled neshvatljivo ali na drugi isto.

ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
|