View Single Post
Staro 06.11.2014., 21:01   #2546
kiksich
Premium

kiksich's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Citiraj:
Autor Buger Pregled postova
@kikisch: Je li netko već kupovao na ovakvim akcijama? Huawei 3C za 80$, a Lenovo za 9$???

edit:vidim sad da Dakok preporuča taj Black peach, u čemu je onda patka za ovaj Lenovo, jel ima samo 3 komada ili???

edit2: piše samo 10 komada
Ja nemam iskustva s ovakvim akcijama na aliju, dosta toga sam narucio na aliexpress-u, za što je Dakok kriv i hvala mu na tome...
Sve je pocelo sa slusalicama koje je uzeo i testirao.
Ja sam na kraju uzeo 4 para od istog prodavaca(to je onaj koji daje 1 yuan kao poklon ) i bas sam htio linkati i preporuciti tog prodavaca al izgleda da vise ne posluje, u toj trgovini vise nista ne mogu pogledati ?!

Ugl., uzeo sam:
- KZ ED1
- KZ ED2
- KZ ED3
- KZ GR (Spartacus)

Od toga je bilo jos puno toga, od screen protectora od kaljenog stakla(odlicna stvar), pa raznih kabela, punjaca, torbica, baterijske lampice,...
Prije neki dan sam opet narucio slusalice, 2 para s mikrofonom, iste one koje je Dakok preporučio, Ivery IS-1, crne i zlatne.

Uglavnom, dosad se nisam zahebo, istina, nisam uzimao mobitele...
Na kraju krajeva nisu samo mobiteli na popustima.
Stvari im btw. ekstra brzo stizu.
I mogu rec da mi je aliexpress na prvom mjestu, ispred ebaya sto se internet kupovine tice...

Citiraj:
Autor cba Pregled postova
bas planiram novi mob i sad vidim da je akcija 11.11 (šteta šta mi dotad plaća vjerojatno neće sjest da uzmem neki bolji)

kiksich kako ide ta akcija dali u to vrijeme treba prvi kliknuti buy now ili uplatiti,
jel se može dogoditi da više ljudi plati istu sekundu pa kasnije čeka novce jer je bilo samo 10 mobitela???
dali ima negdje popis tih mobitela na aliexpressu koji ce biti na akciji

Na geekbuying piše "11.11 all smart phone 50% off" koliko znam engleski u prijevodu bi to trebalo značiti svi pametni telefoni su sniženi 50% , treba vidjeti dali će to biti tako. evo pitao sad na chatu dali je to istina kaže da je pitam dali će onda http://www.geekbuying.com/item/ASUS-...ck-333153.html biti za 125 $ kaže ta hoće

zna neko za još kakvu akciju??
Kazem, nemam takvog iskustva al ne vjerujem da ce nakon uplate zezat nesto, vjerojatno ko prvi stisne buy, u svakom slucaju je brzina bitna i tesko da cemo uspjeti uloviti ove top deal-ove, previse ljudi ceka to...
al nikad ne reci nikad, zato sam i linkao neke.

Evo ti POPIS MOBITELA.
Imas FLASH DEALS i 50% AND MORE.

Al to nije sve, to su kao glavne ponude, vecina prodavaca ima neku vrstu popusta na taj dan, 15, 20, 30, 50%,...

Ako te zanima odredeni model, samo upisi u trazilicu i u dodatnim opcijama odaberi da ti izbaci "On Sale 11. Nov."

"Flash Deals" akcije traju po 1 sat, dok ove "50% And More" nisu tako ogranicene.

Isto tako mozete i kupone zaraditi, medu ostalim i preko igre "Pop-up Parcel"

Al dosta su zakomplicirali, previse je opcija i nacina kupovine na taj dan...
kiksich je offline