View Single Post
Staro 06.11.2014., 01:51   #31
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Šta se ovdje zabušava, kako napreduje ?
Ma ne, uopce mi ne stvaras pritisak.

Moram priznat da je najvise zapelo na Linux verziji (zbog nebrojene kolicine ponasanja raznih Windows managera cak unutar iste distribucije) - uz malo srece (buduci da smo odlucili ne izbacivati build i gnjaviti ljude javno), beta verzija je dostupna na sve tri platforme do petka popodne - cijela baza, queryji i sve ostalo vec radi, samo se mucimo s nekim sitnicama, kao sto rekoh.

Najjednostavniji primjer je sljedeci: http://goo.gl/VF0nk0

Citiraj:
Autor "GtkWindow manual"
If you set the deletable property to FALSE using this function, GTK+ will do its best to convince the window manager not to show a close button.
GTK jednostavno nema konzistentan nacin micanja title bar kontrola u *svim* window managerima. To znaci puno prepisivanja koda kako korisnik ne bi u nekom child windowu pritisnuo "X" i ubio cijelu aplikaciju. Prokleti pingvini...

Citiraj:
Autor mrky047 Pregled postova
Super ideja. Davno sam zbog nedostatka ovakvog programa složio varijantu u excelu. Kasnije mi je trebala baza korisnika (5000 i više korisnika) kojima je mjesečno išla po jedna HUB3A uplatnica pa sam došao na ideju da koristim program za naljepnice od AVERY-a u kojem sam to doveo do savršenstva.
Stoga preporučam za možda neku komercijalnu varijantu programa da ima mogućnost povezivanja sa bazom i ispis iz iste po nekim kriterijima.
Podrzane su SQLite i PostgreSQL konekcije.

Citiraj:
Autor Forace Pregled postova
Sad cu laicki dropnut jednu ideju (nisam probo to jos i pisem sa mobitela pa ono nemojte zamjerit) al jedna iz iskustva (sta me zivcira kod konkurentskih programa koji 'ispisuju' hub3 (onu verziju 3 na a4) u pdf ... nema podrske za margine.

Pa moja preporuka: ako nije ugradit softwersku podrsku za margine. kad velim softwersku mislim na strani programa jer vrlo često driver printera nema podesenje margine.

Te druga stvar: kad su 3na1 tretirati jednog po jednog ili omogućit margine između njih za podesavanje .
Um, cekaj, mislis na "fine tune" kako bi svaki redak mogao biti pomaknut ravnu na liniju/unutar kucica? Ako mislis na tu pricu, to se jasno podrazumijeva jer drugacije nema smisla bas - vecina printera ce imati neki offset, tako da je nuzno moci napraviti fino podesavanje margina interno u aplikaciji bas za odredjeni printer.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote