Tema: Star Citizen
View Single Post
Staro 05.11.2014., 14:16   #841
Juhica2
Registered User
Moj komp
 
Juhica2's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Otoče
Postovi: 65
Citiraj:
Autor JC Denton Pregled postova
Slažem se. Konačno je framerate bolji na AMD CPU-ima. Barem na mom Athlonu, koji je opako štekao u vanduul swarm-u prije.
Sad na medium detaljima radi glatko (Athlon X4 640, 16GB RAM-a i R9 270 OC), uz zastajkivanja kod respawna novog vala negativaca (bolje i to nego stalno štekanje na 17-18 FPS-a).

Uglavnom, prvi put sam duže igrao, sat vremena u swarm modu. Sa 300i do 9. wave-a iz prve, bez raketa... to još ne znam koristiti Preciznost sa joystickom je konačno dobra. Igram sa starim Logitech Attack3 joystickom koji je sada sasvim ok za igranje AC-a. Iako kao joystick nije neka sreća

Imam FX-6300 clockan na 3,8GHZ sa stock ventilatorom nešto veće diskove, 8GB DDR 3 memorije sa Sapphiricom R9 270x - 2GB (stavio bih u card ali nikako da mi proradi ta opcija na forumu )... igra mi daje nekih 35-40FPS u hangaru na high postavkama. Na medium je više oko 40FPS te oko 40-45 FPS u Arena Commanderu.... međutim Murray Cup-u se guši na nekih 25-30 FPS sa high postavkama tako da je taj modul gotovo neigriv što me baš ono začudilo jer sam zapravo očekivao da tek tu imam nešto bolje rezultate od prosjeka pogotovo što tamo nema čak ni AI protivnika ni nekih sličnih "smetala" za opterećenost sistema... radi se samo o grafičom prikazu i to ne pretjerano zahtjevnom (barem tako to meni izgleda).

Sa medium/low postavkama situacija postaje nešto bolja ali opet jedva igrivo čim se nos spusti na one "viseće zgrade" FPS se tek malo više penje u sfere 30FPS-a... izgleda mi kao da fali memorije na grafičkoj kartici jer kad pratim na task manageru, zauzeće sistemske memorije mi ne prelazi nekih 5GB... jel postoji neki program za preporuku koji prati zauzeće memorije grafičke kartice?


Ne znam što bi moglo drugo biti jer se zaista ne radi po meni o nekoj pretjerano grafički zahtjevnoj sceni... inače moj PC dobro radi na high-v.high postavkama u dobroj većini današnjih igri...
Juhica2 je offline   Reply With Quote