View Single Post
Staro 05.11.2014., 11:44   #2477
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
kao npr? nisam bas upucen u nase cijene, al cisto sumnjam da se za 1600 moze nac nov sd800 s garom.

tako je. i ja od njih bjezim, iako kad sve sumiram, s njima sam imao do sada najpozitivnija iskustva. dvije transakcije. transakcija 1: newman k1b, cijna 99.99. na ostalim mjestima 150+. mobitel krajem godine, dosao u prvom mjesecu ove. osoba koja ga ima bas me je prije tri dana pitala mogu li joj jos jedan naruciti. za tu lovu se ni sad ne moze dobiti mob s ekstra baterijom x2, 5 incha, tipkama koje svijetle (wow), led notifikacijom... jedina mana je nepostojanje hr jezika.
transakcija 2: naručio opjevani w450. na happy hour-u. u meduvremenu skuzim kaku sam gresku napravio, zamolim ih storniranje, ljudi se sutradan javili i vratili pare.

tako da, sad opasno razmisljam o ovome, dobro bi mi doslo 4.7, mislim da je to idealno za mene, samo ne znam koliko ce bolan biti prelazak s 3000mAh na 2200.
Frend mi takodjer ozbiljno razmislja uzeti ovaj mob, ali ne zeli napamet kupovati i bez nekog feedbacka od nekoga "domaceg". Sto se tice baterije, slicna je situacija kao i kod zte nubie. Mob bi triba imati LTPS ekran koji je manji potrosac baterije od bilo kojeg IPS-a ili AMOLEDA, tako da bi tih 2200mAh teoretski tribalo biti dovoljno za cjelodnevno koristenje...

Quote:
"LTPS (Low Temperature Poly-Siliconhas) has the highest mobility of electrons (100 times faster) hence it provides higher resolution and lower power consumption followed by IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) and a-Si (Amorphous Silicon). Cost also follows the same trend with LTPS being the most costly..."