View Single Post
Staro 05.11.2014., 11:06   #2475
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ali ovako... soma i šesto... to je već cjenovna klasa poznatijih smartfonova sa SD800 i 2 GB RAMa ali i HR dvogodišnjim jamstvom.
kao npr? nisam bas upucen u nase cijene, al cisto sumnjam da se za 1600 moze nac nov sd800 s garom.

Citiraj:
Autor stops Pregled postova
Samo budite oprezni sa Pandawillom i nizom cijenom. Prosle godine je bio onaj Newman (il kak se zove?) duplo jeftiniji nego u drugim ducanima pa su neki imali problema ako se dobro sjecam...
tako je. i ja od njih bjezim, iako kad sve sumiram, s njima sam imao do sada najpozitivnija iskustva. dvije transakcije. transakcija 1: newman k1b, cijna 99.99. na ostalim mjestima 150+. mobitel krajem godine, dosao u prvom mjesecu ove. osoba koja ga ima bas me je prije tri dana pitala mogu li joj jos jedan naruciti. za tu lovu se ni sad ne moze dobiti mob s ekstra baterijom x2, 5 incha, tipkama koje svijetle (wow), led notifikacijom... jedina mana je nepostojanje hr jezika.
transakcija 2: naručio opjevani w450. na happy hour-u. u meduvremenu skuzim kaku sam gresku napravio, zamolim ih storniranje, ljudi se sutradan javili i vratili pare.

tako da, sad opasno razmisljam o ovome, dobro bi mi doslo 4.7, mislim da je to idealno za mene, samo ne znam koliko ce bolan biti prelazak s 3000mAh na 2200.
pokra89 je offline