Citiraj:
Autor Pupo
Nemožeš tako generalizirat, ako nekome pašu plastične kupit će novu podlogu i svake godine ako treba. Qck je dobra al ima jednu manu, rub se počne odljepljivat nakon par mjeseci.
Generalno, najbolje podloge su Razerove (za razliku od miševa  )
|
Pa ja pišem na konto svog mišljenja... Normalno da je ona "100 ljudi, 100 čudi" & "100 žena, 100 problema" puno konkretnija za spoznaju ravnoteže loših odluka po glavi stanovnika kroz njegov životni vijek na planeti zemlji, no ukoliko na to gledamo sa stajališta rasklimanog sjedišta, sve se svodi na gledišta i ono što o tome misli Gordan Penava - Pišta, dakle problem je gotovo ništa.
Glupo mi je pisati "moje mišljenje je kak (ili da)" + plastične podloge ne valjaju. Mislio sam da se to podrazumijeva. Svojedobno sam spucao skoro €50 na SteelSeries SP, a kasnije i oko €25 na SteelSeries 4HD i na obje je bilo isto njesra. Miš na njih djeluje kao turpija.
S druge strane pak, SteelSeries QcK mi ima samo tu jednu jedinu manu (osim sklonosti prljanju) da nije baš najtanja i onda je podlaktica scima kroz par mjeseci ili godina. Meni se sama od sebe na dijelovima gdje ne diram rubove nikada nije odlepila, a imao sam ih već 3 komada i to ne radi tog što su se raspale, nego jer ih nemreš lijepo očistiti bez pomoći trikova koje ja nažalost ne znam.
Ova zadnja i aktualna Logitech G240 ispravlja tu "manu" debljine koja je prisutna kod SteelSeries QcK i stvarno se lijepo stopi sa stolom (također ni ne klizi), a mana joj je ono ružno i loše stilizirano slovo G u bezveznoj nijansi plave boje.
Živim za dan kada će se na globalno tržište probiti firma koja svoj logo stavlja s donje strane podloge, miša i tipkovnice. Dajte nam barem izbor da (ukoliko je potrebno) platimo par € više za proizvod bez lako vidljivih oznaka i biti će puno više sretnih ljudi u svemiru.