ma da, tako sam i ja mislio, pa mi bilo čudno da OS gasi

Nego, ja sam nakon wd playera, raznih multimedijalnih playera i na kraju Anroid PC-a napravio HTPC. I sad mi konačno sve radi kako treba. Media playeri su imali problema sa youtube-om, pa čekaš upgrade firmware-a, pa malo radi, pa malo ne, nikad na zelenu granu.
Android PC je tu bio puno bolji ali je i on imao svojih mušica. Većinu vremena je radilo ok, ali je tu i tamo trebao restart, pa mi se jednom i XMBC corruptao te sam ga morao reinstalirati. Frustrirajuće, pogotovo kad navečer staviš klince spavati, pripremiš kokice i colu i onda se player smrda

Na kraju sam uzeo E350 ploču i napravio htpc na win 8.1 platformi i to radi jako dobro. Prednost je kad na brzinu želim nešto na netu pročitati, ne trebam paliti pc, nego fino iz fotelje pročitam. To na anroid Pc-u je bilo malo zahebano jer se neke stranice nisu otvarale kako treba, očito je flash zezao, pa su bile polomljene

Ugl, ja se nakon godina igranja sa playerima i Androidima ne bih vraćao nazad. vidim da je HTPC najskuplja opcija, ali i jedina koje mi 100% zadovoljava potrebe kao korisnika.
No fala bogu, nemamo svi iste potrebe te je na tržištu široka ponuda rješenja pa svatko može naći što im treba.