Tema: HTPC
View Single Post
Staro 05.11.2014., 09:20   #21
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
ma da, tako sam i ja mislio, pa mi bilo čudno da OS gasi
Nego, ja sam nakon wd playera, raznih multimedijalnih playera i na kraju Anroid PC-a napravio HTPC. I sad mi konačno sve radi kako treba. Media playeri su imali problema sa youtube-om, pa čekaš upgrade firmware-a, pa malo radi, pa malo ne, nikad na zelenu granu.
Android PC je tu bio puno bolji ali je i on imao svojih mušica. Većinu vremena je radilo ok, ali je tu i tamo trebao restart, pa mi se jednom i XMBC corruptao te sam ga morao reinstalirati. Frustrirajuće, pogotovo kad navečer staviš klince spavati, pripremiš kokice i colu i onda se player smrda
Na kraju sam uzeo E350 ploču i napravio htpc na win 8.1 platformi i to radi jako dobro. Prednost je kad na brzinu želim nešto na netu pročitati, ne trebam paliti pc, nego fino iz fotelje pročitam. To na anroid Pc-u je bilo malo zahebano jer se neke stranice nisu otvarale kako treba, očito je flash zezao, pa su bile polomljene
Ugl, ja se nakon godina igranja sa playerima i Androidima ne bih vraćao nazad. vidim da je HTPC najskuplja opcija, ali i jedina koje mi 100% zadovoljava potrebe kao korisnika.
No fala bogu, nemamo svi iste potrebe te je na tržištu široka ponuda rješenja pa svatko može naći što im treba.
alengrosevic je offline   Reply With Quote