View Single Post
Staro 05.11.2014., 06:01   #3172
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jel netko radio kad povrat robe na Aliexpressu?
Došlo krepano, dogovorio sa sellerom full refund ako se vrati roba (i to čak i ne cijela radi mase i troškova poštarine). Otvorio sam dispute i naveo da vraćam robu. Pod order status pisalo mi je da imam 10 dana da pošaljem, a da nakon tog roka Aliexpress moju lovu uplaćuje prodavaču. Jučer sam poslao i kad sam ažurirao status naružbe i upisao tracking broj ispisao mi je pod status da sad seller ima 30 dana da potvrdi primitak.
Međutim, na početnoj stranici narudžbe još uvijek odbrojava vrijeme kad prestaje purchase protection:
Code:
Reminder:
Reminder:
In	12days 22hours 1minutes 10seconds  Purchase Protection will end. Purchase Protection is a specified time from which you can open a dispute case to protect your purchase. Purchase Protection differs according to the shipping terms you chose.  Once Purchase Protection ends, your purchase will be automatically finalized.
Ne kužim zašto i dalje odbrojava 12 dana ako do kraja disputea ima 30!?
Očito to računa kao i za dispute jer isti traje 15 dana, a prodavač i ja se dogovorili za 3 dana. I što se sad događa po isteku tih 12 dana jer teško da će pošiljka stići do tamo za 12 dana?
Možda sam propustio nešto, ali kopanje po helpu na Aliu nije dalo rezultate
c-shadow je offline   Reply With Quote